Laatste nieuws

April Ledenwerfmaand (E+F)
Net als vorig jaar houden we ook dit jaar weer een ledenwerfmaand. De hele maand april mogen alle spelers en speelsters van de E en de F hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen naar de training. Voor zowel de Dunanees als zijn of haar vriendje/vriendinnetje ligt er dan een leuke prijs klaar. Wordt jouw vriendje of vriendinnetje zelfs lid, dan kan je een hele mooie Dunas-rugzak winnen. En ook voor het beste team is er een hele leuke prijs.

Bekendmaking trainers Dunas 2
Vorige keer konden wij als TC al trots delen dat Richard en Jeffrey zich volgend jaar nog een jaar gaan inzetten om Dunas 1 te begeleiden. Ook hebben wij toen aangegeven dat we in gesprek waren met een potentiële trainer/coach voor Dunas 2.

Een heerlijke, zonnige Dunas middag met veel doelpunten
Afgelopen zondag was het dan zover, het schutterstoernooi voor de F- t/m C-teams. Waar het weerbericht voor deze dag de hele week leek te veranderen, werd het uiteindelijk een heerlijke dag waarbij het zonnetje volop scheen. Daarnaast werden er heel veel leuke én spannende wedstrijdjes gespeeld!

Dunaskamp is op zoek naar ...
Dankzij de opbrengst van de Grote Clubactie heeft de kampcommissie een deel kunnen financieren van nieuwe tenten. Iedereen die hieraan heeft bijgedragen, heel erg bedankt! Voor kamp zijn nog wat spullen toe aan vernieuwing en voordat we dit nieuw aanschaffen willen we eerst even rondvragen en -kijken, want wellicht zijn er mensen die dit thuis hebben en het niet meer gebruiken.

JTC informatieavond
Afgelopen vrijdag was er een informatieavond m.b.t. het proces van de teamindeling. Ouders en jeugdleden waren welkom en een groot deel is komen luisteren. Er was ruimte voor vragen en we hebben geprobeerd iedereen een heldere uitleg te geven over het proces van het maken van nieuwe teams.

Agenda

Programma

Laden programma ...

Vrijdagmaaltijd

Kombifit

Zomerkamp

Kangoeroe klub

Club van 50 - Word jij ook lid?

Sponsorkliks

Adres veld
Stokroosveld
Zonnebloemstraat 159c
2565 RT Den Haag
tel: 070-213 06 39