Juryleden gezocht !

Met ingang van het huidige seizoen 2017/2018 zal ook in de 1e klasse in de zaal met een schotklok worden gespeeld. Deze spelregelwijziging zorgt ervoor dat er bij elke thuiswedstrijd van Futura 1 een bemande jurytafel moet zijn in Zuidhaghe.

De jury tafel bestaat uit 3 functionarissen:

- Juryvoorzitter
- Schotklokbediener
- Scorebordbediener
Hoe meer mensen zich aanmelden hoe minder vaak je aan de
beurt komt. Futura 1 speelt 7 thuiswedstrijden in de zaal.
Wat houden de taken precies in?

Juryvoorzitter
De juryvoorzitter draagt de verantwoordelijkheid voor de jurytafel. De juryvoorzitter ziet er op toe, dat alle taken, die aan de jurytafel zijn toevertrouwd, op een juiste wijze worden uitgevoerd en de daarbij behorende regels in acht worden genomen. Uiteindelijk valt de jurytafel en al diens functionarissen onder de eindverantwoordelijkheid van de scheidsrechter.

Schotklokbediener
De schotklokbediener draagt de verantwoordelijkheid voor een juiste en adequate bediening van de schotklok.

Tijd- en scorewaarnemer
De tijd- en scorewaarnemer draagt de verantwoordelijkheid voor een juiste en adequate bediening van het tijd- en scorebord.
Om de taken te kunnen uitvoeren zal er een (gezamenlijke) training vanuit het KNKV worden gegeven.

Opgeven/vragen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of neem contact op met Cyril van Es (06-24884546).
MIOG