Nieuwe leden TC/JC

Het bestuur is erg blij met de uitbreiding van de TC/JC.

Sandor Post en Willem Kip worden hierbij formeel voorgedragen. We gaan er vanuit dat de leden van de vereniging akkoord zijn met deze voordracht.
Bezwaar kan per mail (voorzien van argumentatie), voor 13 september, kenbaar worden gemaakt bij de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Indien er geen bezwaar wordt aangetekend zijn Sandor en Willem vanaf 14 september formeel benoemd als lid van de TC/JC.

Daarnaast vragen we blijvend aandacht voor de opvolging van het huidige bestuur.
We zijn vanaf november 2017 op zoek naar een Voorzitter, Penningmeester en Secretaris.

Er wordt zorg gedragen voor een goede inwerkperiode door de huidige bestuursleden. Voor meer informatie over de functies kunt u contact opnemen met Wimar, Fred of Marcel