Grote Club Actie 2017

- GROTE CLUB ACTIIE - GROTE CLUB ACTIE - We gaan weer beginnen !!

Aanstaande zaterdag 16 sept start weer de Grote Club Actie en Futura doet weer mee.....Nou eigenlijk hoopt Futura dat de jeugd weer mee doet want zij zijn eigenlijk de Grote Loten Verkopers !!

We gaan zaterdag vanaf 5 uur met alle jeugd (en begeleiding ) de wijk rond het veld in om loten te verkopen.
Terug in de kantine eten we wat lekkers en daarna mogen jullie weer naar huis. Zo rond 7 uur.

Zelf mogen jullie al in je eigen buurt loten verkopen natuurlijk, aan de buren, ooms en tantes , je ouders .
En als je op verjaardags visite gaat of er is een verjaardag bij jouw thuis, dan laat je even je boekje rond gaan natuurlijk. ( en ben je je boekje vergeten , dan schrijft iedereen het op een blaadje !)

Korte uitleg GCA.
Het is een landelijke actie en voor elk verkocht lot van € 3,- ontvangt Futura € 2,40. Meestal verdient Futura hier rond de € 2000,- aan .

De loten mogen verkocht worden tot 23 november.

Loten kopen kan per automatische incasso (alle gegevens invullen in boekje) maar het kan ook tegen contante betaling. (Ik heb ook papieren loten). Even doorgeven als u een papieren lot nodig heeft.

"Volle" boekjes mogen ingeleverd worden bij de trainer of in de doos op de bar. (niet vol is ook prima ! wij zijn blij met elk verkocht lot ).

En zoals altijd:
  • Bij 10 verkochte loten krijg je een cadeautje van Futura !!
  • Bij 20 verkochte loten krijg je van de GCA € 10,- shoptegoed bij sportboxx.com.
  • 1 gratis kaartje voor Bobbejaanland (wel 1 volbetalende persoon erbij)
  • 50% korting bij Schiphol behind the scenes
  • 50% korting bij Madame Tussauds.
Alle jeugd zaterdag om 5 uur (met pen en boekje) in de kantine dan gaan we loten verkopen !!! ( en eten)