Schoolkorfbal toernooi fantastisch verlopen!

Woensdag 11 april was een mooie dag. Niet alleen wat betreft het weer, maar zeker wat betreft de uitstraling van onze vereniging. Futura was de organisator van een van de 7 schoolkorfbaltoernooien die in Den Haag gehouden zijn. Met maar liefst 40 deelnemende teams hadden we wel het grootste toernooi. De sfeer was geweldig en de bijna 250 kinderen hebben zich goed ingespannen.

Daarnaast waren er veel ouders, opa's en oma's en die zagen allemaal dat het goed georganiseerd was. Dankzij de vrijwilligers verliep het toernooi erg soepel en goed. Elk jaar is het een hele klus om voldoende vrijwilligers bij elkaar te krijgen. Bij deze wil ik dan ook de circa 20 vrijwilligers heel erg bedanken. Het was fijn om ook "oud"-futuranen weer actief te zien deze middag.

Verder bleken de trainingssessies van de afgelopen weken ook succesvol. Zowel de Boldingh als de Galvanischool wisten 1e prijzen te winnen. En nu maar hopen dat het ook was nieuwe futuranen oplevert, want daar doen we het uiteindelijk voor, toch?