Vacature wedstrijdsecretaris (m/v) voor de jeugd

Voor komend seizoen zijn we op zoek naar een wedstrijdsecretaris bij de jeugd. Monique de Niet heeft dit vele jaren gedaan en heeft besloten komend seizoen hiermee te stoppen.

De taken van een wedstrijdsecretaris zijn:
  • Je zorgt wekelijks dat het wedstrijdprogramma goed vermeld staat in de skoop/op de site. Dat betekent de juiste wedstrijd, de starttijd, de spelers, maar ook de verzameltijden en eventueel vervoersschema.
  • Je fungeert als afbeladres als iemand niet kan spelen. Je zorgt (in overleg met JCTC) dat er vervanging is, zodat teams compleet bij de wedstrijd verschijnen.
  • Je regelt op verzoek van de JCTC oefenwedstrijden.
  • Je bent aanwezig bij de vergaderingen met jeugdleiders (2 a 3x per jaar) en eventueel de TCJC (4 a 5x per jaar).

Voor deze taak hebben we de jeugd op dit moment onderverdeeld in 2 groepen: de B-C teams en de D-E-F teams. Heeft u interesse in deze functie of heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Sandor Post (06- 3434 6767).