Van het bestuur 14 mei 2018

Nog 3 weekenden en dan is de veldcompetitie weer voorbij. Grote kans dat we dit seizoen kunnen afsluiten met een dubbel kampioenschap van het eerste. Zou toch wat zijn....en zeker een groot feestje waard! Dit zullen we doen na de laatste thuiswedstrijd op zaterdag 2 juni. Al dit succes brengt echter ook verplichtingen met zich mee. In verband met het scheidrechtersbeleid in de overgangsklasse moet Futura komend seizoen meer scheidsrechters leveren. Dus heb je interesse om scheidsrechter te worden en hier eventueel een opleiding voor te volgen, geef dit aan aan de TC.

Na het laatste speelweekend op 2/3 juni zijn de activiteiten bij Futura echter nog niet afgelopen. Er wordt doorgetraind tot vrijdag 6 juli. Deze laatste training zal in het teken staan van beachkorfbal. Eerder zijn op zaterdag 9 juni van 12.00-17.00 de Stadsspelen op het Stokroosveld. Op het gehele veld zullen meerdere sporten te zien en te doen zijn. Ook bij Futura zullen we activiteiten organiseren, dus houdt deze middag vrij en kom naar het veld. Zaterdag 23 juni zal een paaltoernooi, gevolgd door een BBQ en een feest georganiseerd worden, en op 14 juli start weer het jaarlijks jeugdkamp. Dus er zijn zeker nog leuke activiteiten in het verschiet.

Uiteraard zijn spontane avondjes/etentjes in de kantine ook gezellig en dit is zeker toegestaan. Wel bij deze de herrinnering aan de meldplicht voor kantinegebruik. Als je iets doet in de kantine, meldt dit dan even bij de kantinecommissie en zorg dat er netjes wordt in- en uitgeschreven in het alarmsysteem. Dit om vervelende situaties te voorkomen.

De plannen voor volgend seizoen zijn ook al druk in de maak. Zaterdag 25 augustus zal er een trainingsdag zijn, en het Futura jeugdtoernooi zal zijn op zaterdag 1 september. Dankzij Ton van Es (dank Ton!) is het oefenprogramma voor de selectie ook al helemaal rond.

Maar eerst de voorjaars ALV op woensdag 20 juni, waarop we een ieder op de hoogte zullen brengen van de stand van zaken binnen Futura. Er zijn een hoop goede dingen gebeurd en gedaan, maar met name de bestuursinvulling blijft een dingetje. Dus twijfel niet en geef het aan mocht je interesse hebben ons te vergezellen in het bestuur. We zoeken specifiek naar een voorzitter en een penningmeester, maar algemene bestuursleden zijn uiteraard ook van harte welkom. We willen alle leden vriendelijk verzoeken bij de voorjaars ALV aanwezig te zijn. Bij verhindering graag afmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens het bestuur
De secretaris