Kampioenen in spé!

Met nog 2 wedstrijden te gaan zijn er nog een aantal teams in de race voor het kampioenschap. Komend weekend kunnen Futura 1 (winst), Futura 5 (gelijk spel, wel verloren van concurrent Refleks)), Futura C2 (gelijk spel tegen concurrent Dubbel Zes) al kampioen worden.

Futura 1 is bij winst op Roda formeel al kampioen! Echter hebben we besloten dat we hoe dan ook het kampioensfeest pas zaterdag 2 juni gaan vieren. Futura 1 speelt om 15.30 uur. Het 2e speelt daarvoor tegen Roda 2. Mochten mensen het 2e en het 1e gaan aanmoedigen, hierbij het adres: Torenstraat 6, Westzaan.

Futura 5 heeft zondag aan een gelijk spel genoeg tegen naaste concurrent Refleks. Echter de 1e wedstrijd tegen Refleks werd wel verloren. Kan het 5e deze keer wel de punten pakken? Ze spelen om 10.30 uur op ons veld.

Futura C2 speelt ook tegen de concurrent en heeft ook aan een gelijk spel voldoende om het kampioenschap binnen te halen. Wil je komen aanmoedigen, dan moet je wel vroeg uit de veren. De C2 speelt al 's morgens om 9 uur op ons veld.

Daarnaast zijn er nog enkele andere teams in de race voor het kampioensschap, maar dan moeten ze wel eerst deze zaterdag weten te winnen. Futura 4, D1, E1, E2, E3 en F1 succes en ga ervoor!