Contributie 2018-2019 incasso's /betaling

Zoals de meesten al gemerkt zullen hebben zijn we dit jaar tijdig gestart met de incasso van de contributie voor het seizoen 2018-2019. Inmiddels heeft de incasso plaatsgevonden bij hen die dit ín één keer wilden, en zijn reeds 2 termijnen geïncasseerd bij die leden waarbij de incasso in 10 termijnen plaats moet vinden.

Resteert natuurlijk de betaling van de contributie voor dit seizoen bij de leden die geen machtiging hebben afgegeven tot incasso. Volgens de mededelingen die aan het begin van het seizoen zijn gepubliceerd, worden deze leden verzocht de contributie vóór 1 oktober 2018 aan ons over te maken. Deze datum is inmiddels verstreken, dus mocht je dat nog niet gedaan hebben, dan graag dit met spoed alsnog doen.

Wanneer je wel een machtiging hebt afgegeven, maar er is nog niets geïncasseerd, dan willen we je vragen per e-mail contact op te nemen met de penningmeester zodat hij/zij hiervoor samen met jou naar een oplossing kan zoeken. Doe dat dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.