Laatste thuis veldwedstrijd moet gevierd worden.

Het eerste deel van het veldseizoen zit er bijna op. Wellicht onverwachts zijn de prestaties van onze selectie goed en dus koesteren we die mooie prestatie. Naast de mooie wedstrijden en activiteiten op ons veld kunnen we terugkijken op een mooie start van dit seizoen en dat gaan we natuurlijk vieren. Niet alleen met de geur van Rissoles tijdens de wedstrijd op 13 oktober tegen De Meervogels, maar tijdens de laatste thuiswedstrijd op 27 oktober tegen VEO met een lekkere Indische maaltijd.

Het liefst zouden wij natuurlijk zien dat ook de jeugd met hun ouders op zaterdag 27 oktober gezellig met het hele gezin komt eten en onze selectie steunt tijdens deze laatste thuis wedstrijd. En wat let hun, want terugkomen van de herfstvakantie en dan lekker voor een klein prijsje van het clubgevoel genieten onder het genot van een Indisch maaltijd, WIE WIL DAT NU NIET. Dus zet het alvast in de familie agenda:
Zaterdag 27 oktober na afloop van de wedstrijd Futura 1 – VEO 1 / FAMILIE ETEN bij Futura.
Indische maaltijd voor slechts € 7,00 per persoon.

Meld je aan per E-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je in op de lijst in de Kantine (aan de Paal onder de AED)
IndischEten