Leden werven en truien kopen

Voor de zomervakantie was het al enigszins zichtbaar dat sommige ploegen niet compleet konden starten. Gelukkig waren er in en vlak na de zomer de aanmeldingen van Annabel, Fredrique, Gioia, Anna en straks ook nog Jenna . Ontzettend fijn dat deze meiden lid zijn geworden. Maar helaas is dat nog niet genoeg.

Futura wil graag ieder jaar een nieuw F team starten, Dit is nodig om de opbouw van de vereniging gezond te houden. Aanwas van kangoeroes is daarbij natuurlijk nodig. Het blijven groeien in de E categorie is belangrijk om straks de overgang naar de D, 8 tallen korfbal te kunnen doen.

KorfbalKids
Het werven van nieuwe leden is een lastige en tijdrovende klus. Daarom zijn we opzoek gegaan naar iemand die ons daarbij kan helpen. Jelmer Knossen, van KorfbalKids.nl, heeft na een advies gesprek aangegeven, dat hij namens Futura op de Zonnebloemschool en de Galvanischool korfbal Gymles wil gaan geven.

Lisa en Chayenne zullen hem ondersteunen hierbij, super fijn!! Na deze gymlessen zullen alle kinderen uitgenodigd worden om aan het begin van de zaalperiode bij Futura een clinic/ training mee te komen doen. Ook hier komt Jelmer Futura bij ondersteunen. Ook zullen de jonge kinderen uitgenodigd worden om bij de kangoeroes te komen trainen.

We hopen met deze enthousiaste hulp van zowel Jelmer als Lisa en Chayenne weer wat kinderen naar Futura te kunnen halen.

Voor de realisatie van deze wervingsactie heeft Jeroen de Truien actie opgezet. Er zijn op de eerste zaterdag al 52 truien verkocht!! Heel mooi want daarmee draagt iedere koper een steentje bij aan het bekostigen van de wervingsactie. Dankje wel Jeroen !!

Natuurlijk is het heel belangrijk dat alle eigen leden zelf ook meehelpen. Neem gerust een keer een vriendje, neefje, buurmeisje, oppaskindje etc. mee. Alle extra kinderen zijn welkom, ze mogen altijd een paar keer meetrainen of zelfs een wedstrijdje proberen. Zo kunnen we samen met deze wervingsactie Futura gezond houden!!
Wordt vervolgd........