Hoodie Actie voor Werving Kv Futura

De afgelopen twee weken hebben we een succesvolle verkoop gedaan van de mooie Futura Hoodie.
Gretig werd er gepast en familie werd overgehaald om een mooie trui aan te schaffen.
Dit heeft geresulteerd in de verkoop van 73 HOODIES.

Doordat AJ Sports schappelijk was in de aankoopprijs van de Hoodies hebben we een mooi bedrag opgehaald voor de wervingsactie voor nieuwe aanwas.
In totaal hebben we € 401,50 binnengeharkt. Dit bedrag komt ten goede aan onze wervingsactie die binnenkort gaat starten op basisscholen in de buurt van Futura. We gaan daar actief op zoek naar nieuwe leden.
Aankomende week zullen de truien uitgedeeld worden en kan je vanaf nu goed voorbereid zijn op de komende Herfst en Winter.
Draag hem met Trots.... Futura Come On.

Nog een extra bedankje voor Jerney die ons geholpen heeft met een mooie flyer en op sociale media goede promotie heeft gedaan!!
Verder AJ Sports bedankt voor de schappelijke prijs. Daarbij hebben ze aangegeven een sponsorbord bij het Futura veld te willen en we gaan dat natuurlijk zo snel mogelijk organiseren.

Mooie actie met Futura gevoel!!!!Met z'n allen gaan we voor een hoop nieuwe leden die bij Futura aan de bak willen!!
DNV