Beachkorfbal zaterdag 3 november Futura C1 en E1/E2

Komende zaterdag 3 november doen de C en de E-teams mee met het beachkorfbaltoernooi dat gehouden wordt in Sportcampus Zuiderpark. De kids dienen 0m 9.30 uur aanwezig te zijn. Hieronder vind je de overige informatie:
Sportcampus Zuiderpark
Meester P. Droogleever Fortuynweg 22
2533 SR Den Haag

Het Beach veld is te vinden op de begaande grond in de sportcampus.
Kom je met de auto, dan kan je parkeren bij de Gouden Wok de aan de Meester P. Droogleever Fortuynweg 69. Tevens is dit gratis parkeren.

Tijdsindeling
9:30 – 9:45 Aanmelden teams bij binnenkomst in de sportcampus en bij binnenkomst in de BeachHal
9:45 – 10:00 Introductie organisatie
10:15 – .. Wedstrijden
..... Prijsuitreiking
....... Einde evenement
Om 12:25 is de laatste wedstrijd afgelopen, dan wordt snel alles berekend en zal de prijsuitreiking plaats vinden. Het toernooi duurt dus ongeveer tot 13:00.
Kledingvoorschrift
Bij Beachkorfbal wordt er gespeeld op blote voeten of sokken. We spelen in de futurashirts!
Spelregels
  • Bij het begin van de wedstrijd zal er een sprongbal plaats vinden.
  • Een doelpoging uit beweging is nooit verdedigd.
  • Na een lichte overtreding volgt een spelhervatting op de plaats van de overtreding. Een directe doelpoging is NIET toegestaan. De scheidsrechter hoeft niet in te fluiten, ER KAN DUS DIRECT WORDEN DOORGESPEELD!
  • Na een zware overtreding volgt een Free Ball, op de plaats van de overtreding of indien de overtreding op meer dan 3 meter van paal is, wordt de free ball verplaats naar 3 meter van de paal. De keuze is aan de speler waartegen de overtreding is gemaakt die tevens de Free Ball dient te nemen. Een directe doelpoging is WEL toegestaan. Deze mag niet gehinderd worden. De scheidsrechter geeft dit aan middels een opgestoken arm.
  • Na een doelpunt mag er direct worden doorgespeeld.
  • De wedstrijdduur bedraagt 1 x 8 minuten. Er moeten altijd 2 dames en 2 heren in het veld staan. Er mag onbeperkt worden gewisseld.
Wisselen moet vanuit je eigen wisselzone plaatsvinden. De wisselzone bevindt zich naast het veld. De 'wissel' heeft met de gewisselde, buiten het speelveld, handcontact ten teken dat zij gaan wisselen.

Programma
Het volledige programma is op zaterdag 3 November te vinden in zowel de kantine als de beachvelden. Zorg dat je van te voren weet waar de wedstrijden van jou team gespeeld gaan worden. Voor alle teambegeleiders is er een programmaboekje aanwezig.