Because we Carry

Lieve allemaal,

Van 13 januari tot 20 januari ga ik naar Lesbos om daar in een vluchtelingenkamp vrijwilligerswerk te doen.
Met 6 anderen ga ik mij een week lang via de stichting Because We Carry inzetten om het verblijf van mensen op de vlucht iets dragelijker te maken. Because We Carry is actief in het vluchtelingenkamp Kara Tepe, op het Griekse eiland Lesbos.
Because We Carry
Kara Tepe is de plek waar de meest kwetsbare mensen worden opgevangen: 90% van het kamp bestaat uit gezinnen, waarvan bijna de helft kind is. Het team van vrijwilligers dat elke week naar Kara Tepe komt, maakt niet alleen een verschil door hun handen uit de mouwen te steken, maar ook door de financiële support die zij meebrengen.

De activiteiten moeten gefinancierd worden, net zoals andere benodigdheden op het kamp. Het is daarom de bedoeling dat ieder teamlid ook op zoek gaat naar sponsoren en een bepaald bedrag inzamelt, om zo ook financieel bij te kunnen dragen.

Vandaar dat ik dit berichtje plaats. De kosten die ik maak voor mijn reis en verblijf betaal ik zelf. Ik ben nog op zoek naar mensen die de activiteiten van Because we Carry op Lesbos willen sponsoren en de mensen op de vlucht in Lesbos willen steunen.
Wil je bijdragen, maak dan een bedrag over naar het volgende rekeningnummer:
NL52 ASNB 0821 7909 19 t.n.v. A. Bosdijk, Den Haag.
Voordat ik vertrek naar Lesbos zorg ik dat het bedrag terecht komt bij Because We Carry.

Alvast onwijs bedankt ????
Heel veel liefs Anniek Bosdijk