Wervings- actie korfbal Kids

Afgelopen veld periode hebben bijna alle Futura kids en wat ouders een mooie Futura hoody aangeschaft. Van die opbrengt hebben we in december deel 1 van onze wervings actie gehouden.

Jelmer Knossen van korfbal Kids heeft namens Futura op de zonnebloem school korfbal gymles gegeven aan 125 kleuters. Deze zijn daarna uitgenodigd op onze kangoeroe trainingen.

Dat heeft tot op heden een forse groei van kinderen opgeleverd daar. Els, Jerney,Iris, Ruben en Jasmijn geven nu iedere week training aan 10 to 12 kinderen welke inmiddels bijna allemaal lid zijn !! Gelukkig zijn ze inmiddels met 5 trainers en heeft iedereen veel plezier op zaterdagochtend in de zonnebloemzaal .
Dit is natuurlijk fantastisch, hopelijk nemen deze kinderen weer broertjes, zusjes of vriendjes mee en blijft deze groep lekker door groeien. Ook leuk om te zien dat oud leden met hun kleintjes weer terug zijn bij de club !

Kangoeroe 2019
Aankomende 3 vrijdagen gaat Jelmer deel 2 van onze werving actie uitvoeren. Hij gaat vrijdag 18-1 op de Galvanischool de kleuters en groep 3,4 les geven. Op vrijdag 25-1 en 1-2 de groepen 3,4 van de Zonnebloem school. Natuurlijk worden ook al deze kinderen weer uitgenodigd om mee te trainen.

Op 22-1 en 5-2 zal ook Jelmer weer komen en tijdens de training van de F1 en E2 een spetterende training verzorgen. Op deze trainingen zijn naast de Futura kinderen, hun vriendjes, buurmeisjes en dus de kinderen van de scholen welkom. Hier zullen eigen trainers en gastvrouw Catrien nieuwe kinderen een warm welkom geven op de club. Dan kan het bijna niet anders dat we na deze actie nog meer nieuw talent hebben gescoord bij de kangoeroes, F en E!!

Vriendjes, nichtjes, buurjongens, klasgenootjes neem ze mee naar Futura !!

Tot slot willen we iedereen bedanken die mee heeft gewerkt aan de truien actie, een trui heeft gekocht, mee heeft gedacht of geholpen met deze actie; samen zijn we FUTURA !