Kantine voorzien van nieuw Pin-automaat.

Al enkele jaren kan in onz kantine door middel van Pin-transactie betaald worden. Veelvuldig werden we geconfronteerd met het feit, dat contactloos betalen niet functioneerde. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een ander automaat. Ook de kosten van het maandelijkse abonnement voor de transacties was een doorn in onze ogen, omdat wij gedurende enkele maanden per jaar niet in de kantine aanwezig zijn maar deze kosten we doorliepen.
 
Vanaf 1 februari zullen we dan ook overgaan op een andere automaat. Deze wordt bediend vanaf en telefoon en is ongeveer gelijk aan de methode die nu in Sportcafe Zuidhaghe wordt gebruikt. Een klein nadeel van deze methode is, dat pinbetalingen van minder dan € 1,-- niet meer mogelijk zijn. Dus lagere bedragen zulen voortaan contant meten worden afgerekend.
 
Voor de bediening van het apparaat zal een duidelijke instructie aanwezig zijn. Aan een ieder wordt verzocht om zowel de pinautomaat als de bijbehorende telefoon op de aangegeven plaats op te bergen en bij sluiting van de kantine deze aan de oplader aan te sluiten. Het is niet de bedoeling om met de telefoon te bellen, daarvoor is de vaste telefoon bedoeld.