Schoolkorfbaltoernooi woensdag 10 april: hulp gevraagd!

Ook dit jaar zal er op het stokroosveld een schoolkorfbal toernooi gespeeld worden met de groepen 3/4, 5/6 en 7/8 van de basisschool. Dit jaar is dat op woensdag 10 april. We zullen het toernooi samen met Dubbel Zes organiseren en korfbal zo veel mogelijk promoten.

In de weken voor het toernooi bieden we een aantal scholen aan mee te komen trainen bij diverse teams. Hopelijk draagt dat bij dat er kinderen ook na het toernooi op het stokroosveld willen komen korfballen.

De dag van het toernooi is een hele organisatie. We verwachten dat er tussen de 40 en 50 teams mee zullen doen. Daar kan ik dan ook wel enige hulp bij gebruiken. Naast mensen die de wedstrijdtafel bemannen, zoek ik mensen die wedstrijden kunnen fluiten en mensen die de bar kunnen runnen.

Het toernooi begint op woensdag 10 april om 13.30 uur en zal rond 16.30 uur afgelopen zijn.

Ben je in de gelegenheid te komen helpen, laat dit dan aan mij weten. (tel 06-34346767 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).