Zaaien ,zaaien, zaaien en dan oogsten !!

Gaat dit over Moestuintjes? Nee dit gaat over korfbal !
Afgelopen 4 maanden zijn er heel wat positieve dingen achter de schermen gebeurd.

Het begon allemaal met de korfballessen van Jelmer Knossen van Korfbalkids op de Zonnebloemschool bij de kleuters. Met als doel kangoeroes werven. Nu na eenpaar maanden is deze groep ontzettend gegroeid. Van zo ongeveer 5 a 6 kindjes naar wel 11 a 12 kindjes per zaterdag ochtend. En afgelopen zaterdag zijn er weer 3 aanmeldings formulieren uitgedeeld, dan is straks ook iedereen echt lid van de kangoeroe club. Mooi dat ouders en kinderen (en trainers) in dit proces heel erg enthousiast meehelpen... zo volgen er vast nog wat kinderen erbij. . Dat verdiend binnenkort een feestje!

Daarna begon Jelmer op de Zonneloem en de Galvani school aan de groepen 3 en 4. Ook daar zijn een aantal enthousiaste kids van gekomen en trainen al een poosje mee . Afgelopen zaterdag stond er een volledig F team in het veld met ook nog nieuwe kijkende kids en ouders langs de lijn, die nu toch ook echt wel lid willen worden waarschijnlijk. Zo kan het straks zomaar zijn dat we van 3 kinderen in de F1, gegroeid zijn naar 8 of 10!. Dat is zowat een heel team erbij!

Dat meetrainen DE manier is om kinderen kennis te laten maken met korfballen blijkt ook bij de E 1 en E2, ook daar zijn nu kort geleden ook weer 2 nieuwe kinderen heel enthousiast geworden, waarvan er 1 al lid is en wedstrijden speelt.

Kortom het duurt even, en kost een hoop tijd en energie van ons allemaal, maar van het resultaat krijg ik (en ik denk jullie ook) weer nieuwe energie!
Bedankt!! En Ga zo Door !!