PubQuiz 2019 weer een TOP avond

Vrijdag 8 maart was het een drukke bedoening in de kantine van Futura. Spelers, Leden, Oud-leden, vrienden van, Ouders en andere beangstellenden waren afgekomen op de inmiddels befaamde PubQuiz van Futura die weer op perfecte wijze in elkaar was gezet door Sven Meijs en Tijmen Bolhuis.

Maar liefst 82 deelnemers bogen zich over de moeilijke vragen zoals, "met welke scheikundige symbolen kun je het woord PubQuiz" formeren.
PubQuiz2019
Uiteindelijk ging de winst naar het team "Steven's Angels" van de oud-leden Sebastiaan en Benjamin Sieters die geassisteerd werden door Steven, Jordi en Laurens.

Ook dit soort avonden zorgen ervoor dat het bruist binnen Futura. Dank aan de organisatoren en we houden ons natuurlijk aanbevolen voor de volgende editie.