Afscheidswedstrijd Cyril en Tijmen

Het seizoen zit er bijna op en dan is daar altijd het moment dat spelers stoppen. Dat gebeurt op elk niveau en zo ook bij de selectie van Futura. En ook dit seizoen vindt dit plaats. Deze keer stoppen echter twee spelers die in de afgelopen jaren hun sporen dubbel en dwars hebben verdiend voor Futura, namelijk
Cyril van Es en Tijmen Bolhuis

Cyril, 19 jaar bij de selectie en ruim 14 jaar in het eerste team en Tijmen, 14 jaar bij de selectie en ruim 11 jaar in het eerste team zetten een punt achter hun actieve periode in de hoofdmacht van Futura.

Zij doen dit op zaterdag 15 juni om 15.30 uur in de thuiswedstrijd tegen BEP.

Zoals gememoreerd hebben Cyril en Tijmen in de afgelopen jaren heel veel betekend voor Futura. Het zou een mooi gebaar zijn wanneer leden en oud-leden op 15 juni bij hun afscheidswedstrijd aanwezig zijn.

Uiteraard besteden wij na de wedstrijd aandacht aan beide spelers. Het zou erg prettig zijn dit in jullie bijzijn te doen en dan nog even terug te blikken. Dit alles onder het genot van een drankje, Indische hapjes en saté.

Mocht je ook willen genieten van de hapjes en de saté (kosten € 2,50 ) dan het verzoek je hiervoor aan te melden. Dit i.v.m. de organisatie en inkoop hiervan.
Vriendelijk verzoek om dit uiterlijk dinsdag 11 juni te laten weten via e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuur Futura