Afmeldingen en inleveren tenue

Naast dat we vorige week zaterdag uitgebreid afscheid hebben genomen van Cyril en Tijmen en van Susan als spelers in de selectie van Futura, hebben meer mensen besloten komend seizoen te stoppen met spelen bij Futura. Zaterdag is ook stilgestaan bij het vertrek van Nadia, Sven, Thirza en Robert uit het 2e
en van Rob, Daphne en Veronica uit het 3e. Eerder waren al Dionne, Sigi en Lionne gestopt met spelen.
Bij de jeugd nemen we afscheid van Joaquin, Georgia, Bibi, Inja, Matthew, Carlijn en Roseline.

Bij deze willen we al deze spelers nogmaals van harte bedanken voor hun inzet voor Futura van de afgelopen jaren en uiteraard hopen we ze nog vaak langs de lijn te zien. En wie weet in de toekomst ook weer binnen de lijnen bij Futura.

Verzoek aan de vertrekkende leden:
Gezien de recente tenue-wissel bij Futura waarbij een ieder een nieuw tenue heeft ontvangen op kosten van Futura, is besloten om komend seizoen in de samenwerking met Dubbel Zes niet opnieuw kosten te maken voor nieuwe tenues.

Bij deze willen we dan ook alle vertrekkende leden vriendelijk verzoeken hun ter beschikking gestelde tenues in te leveren, zodat deze verdeeld kunnen worden over de nieuwe spelers. Inleveren van het tenue kan bij de leden van het bestuur of in de bestuurskamer in de kantine.
Hartelijk bedankt alvast hiervoor.