ALV + voetbal!!!

Het NL dameselftal speelt in de halve finale van het WK tegen Zweden, woensdagavond om 21.00. De bestuur stelt voor deze wedstrijd met z'n allen te kijken in de kantine, na de (korte maar belangrijke) ALV.
Tijdens deze ALV zal een update gegeven worden over de stand van zaken wat betreft de samenwerking Futura/Dubbel Zes, waarbij het bestuur toestemming zal vragen aan de vergadering om verder te gaan met het traject richting een fusie tussen beide verenigingen. We willen alle leden dan ook vriendelijk verzoeken bij de voorjaars ALV aanwezig te zijn. Bij verhindering graag afmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda: Algemene Ledenvergadering KV Futura (Voorjaars ALV)
Datum: 3 juli 2019
Locatie: Futopia
Aanvang: 20.00 uur (indien niet het statutair benodigd aantal leden aanwezig is, zal de voorzitter de vergadering sluiten en formeel de volgende vergadering openen om 20.05)

• Opening
• Ingekomen stukken, mededelingen en toe te voegen agenda punten
• Verslag ALV najaar 2018
• Seizoen 2018-2019:
- Jaarverslag Bestuur (incl. commissies)
- Jaarverslag JC/TC
- Verslag en Financiële Voorbeschouwing 2019/2020(incl. vaststellen contributie 2019/2020)
• Bestuurszaken
• Aanpassing privacyverklaring
• Stand van zaken samenwerking Futura/Dubbel Zes
• Uitreiking Sandor Postbokaal
• W.v.t.t.k.
• Sluiting
• Voetbal: NL tegen Zweden in de halve finale van het WK damesvoetbal

De vergaderstukken kunnen 1 week voor de vergadering worden opgevraagd bij het secretariaat.
Op de ledenvergadering worden alle leden van 15 jaar en ouder verwacht. Ouders zijn ook van harte uitgenodigd.