Voorjaars ALV 3 juli 2019

Op woensdagavond 3 juli vond de jaarlijkse voorjaars ALV plaats. Tijdens de vergadering heeft voorzitter a.i. Siro uitgebreid verslag gedaan over de uitgevoerde wervingsacties en over het traject van de samenwerking met D6. De wervingsacties van afgelopen seizoen hebben geleid tot 24 nieuwe jeugdleden. We zullen deze acties dan ook zeker herhalen in het nieuwe seizoen.

Het belangrijkste punt van de avond was dat het bestuur de ALV nogmaals toestemming heeft gevraagd om door te gaan met het huidige proces van een intensieve samenwerking met als uiteindelijk doel een fusie van Futura met Dubbel Zes. Deze toestemming was reeds op een eerdere ALV gevraagd en verkregen, maar omdat deze nu concreter wordt ingevuld besloot het bestuur deze toestemming nogmaals te laten bevestigen door de ALV. Geïnteresseerden in meer specifieke informatie over de inhoud van de avond kunnen de presentatie en de notulen opvragen bij de secretaris op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook de goedgekeurde jaarverslagen zijn alsnog op te vragen.

2019 vrijwilligersbokalEn natuurlijk werd ook een van onze vrijwilligers in het zonnetje gezet. Ieder jaar reiken wij de "Sandor Post Vrijwilligersbokaal" uit aan een vrijwilliger, die zich bovenmatig heeft ingezet voor de vereniging. Dat is dit jaar iemand, die onder andere de volgende activiteiten deed: Trainer/Coach, Animator KidsActief, Kampleider, Scheidsrechter, bijna altijd weer Invaller en lid van de jeugdcommisssie. Niemand anders dan Willem Kipp, die de bokaal reeds eerder uitgereikt kreeg door Voorzitter a.i. Siro Otten.

Het bestuur was positief verrast met opkomst tijdens de ledenvergadering, maar wellicht lag dit aan het damesvoetbal dat direct na de ALV begon en waar een groot deel van de aanwezigen in de kantine naar is blijven kijken. Dank allen voor jullie aanwezigheid.

Rest ons niets anders dan een ieder een fijne vakantie te wensen. Tot eind augustus.