Futura C1 helpt Fortuna C4 aan ruime zege.

Op 22 september was de derde competitiewedstrijd van de C1. Toegegeven, de verwachting vooraf was dat de wedstrijd van Onze C1 tegen Fortuna C4 geen makkie zou worden. Er moest geknokt worden om tot een goed resultaat te komen. Dat knokken werd wel gedaan.

Futura wint een punt bij Die Haghe: 17-17

Daar waren alle deskundigen het wel over eens: Het was geen beste wedstrijd, daar op het sportveld Baambruggestraat. Zowel Die Haghe (nog puntloos onderaan) als Futura (medekoploper met 4 uit 2) konden in het kille, natte herfstweer niet imponeren.

En

Jeugdpuistjes 15 september 2018

De B1 ging op bezoek bij een geduchte tegenstander, die gemakkelijk tot scoren komt. Dat bleek ook wel toen het al na 5 minuten 2-0 stond. Hoewel de ploeg hard bleef werken en ook de aanval goed organiseerde, konden ze niet voorkomen, dat ze bij rust
Actief en Gezond