Afscheid Cyril en Tijmen en Futura sluit seizoen af met nipt 22-23 verlies tegen BEP

Met een spannende wedstrijd – onder leiding van de prima fluitende Jelle den Dekker en assistent – zetten clubiconen Cyril (Sirol) van Es en Tijmen (Timo) Bolhuis een punt achter hun fraaie actieve korfbalcarrière.

Na 19 jaren van

Futura C-Top C5: “Niks pech, beter mikken”,

Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd van onze C tegen Top C5 op het programma. Kans om revanche te nemen voor de verloren uitwedstrijd tegen Top. Ondanks een veldoverwicht van Futura won Top toen met 5-3 en moest Futura teleurgesteld het hele

Jeugdpuistjes 1 juni 2019

Afgelopen zaterdag waren er slechts enkele wedstrijden omdat om diverse redenen verplaatst waren naar een andere datum. Maar er warenwel twee belangrijke wedstrijden.

De E1 speelde uit tegen KVS. Voor beide ploegen was het een spannende wedstrijd.