Putse - Leuven 26-16

De openingswedstrijd van het nieuwe korfbalseizoen beloofde een pittige wedstrijd te worden op het kunstgrasveld. Maar na een tiental minuten stond Putse 4-1 voor.

De bezoekers wilden reageren maar geelblauw hield hen op afstand, bouwde zelfs zijn voorsprong uit en met de rust in zicht liep de stand op naar 14-9. In het eerste kwartier na de rust vlotte het minder voor Putse.

Op kousevoeten sloop Leuven dichterbij en na 20 minuten stond het 16-13. De Puttenaars echter voelden het gevaar en verhoogden het tempo.

Nog een vijftal minuten bleef het spannend en na een 18-15 tussenstand loste Leuven de rol en vlot scorend korfbalde Putse nog naar een ruime zege. Topschutter werd Ruben Nicasi met 9 korven. Arne Beeck volgde met 7 stuks en Kelly Naveld met 4. Yannick Meys scoorde 3 keer, Karen Naveld 2 en Régis De Preter 1 keer.

Actief en Gezond