Putse - Temse 18-7

Putse begon goed aan de wedstrijd en scoorde als eerste, maar het kreeg in het begin van de wedstrijd een tegenslag te verwerken. Regis viel gekwetst uit.

Putse kon nog wel 2-0 uitlopen maar daarna was Temse aan zet en kon gelijk maken. Na tien minuten had Putse de opdoffer verwerkt en draaide de ploeg op volle toeren. Voor de rust scoorden ze nog 10 keer achter elkaar.

Ruststand 12-2. Na de rust probeerde Temse nog iets terug te doen. Maar Putse dat ondertussen het tempo had laten zakken hield de wedstrijd onder controle. De laatste 5 minuten was het dan tijd voor de applaus vervangingen. Putse scoorde in de tweede helft nog 6 keer en Temse nog 5 keer, uitslag 18-7.

Voor Putse scoorde Ruben Nicasi 5 keer, Amber Engels en Arne Beeck scoorden elk 4 keer, Kelly Naveld en Nele Nauwelaers scoorden 2 keer en Axel Van Genechten scoorde 1 keer.