Jeugdpuistjes 12 mei 2018

Vanwege de vakanties zijn de jeugdwedstrijden deze weken verdeeld over twee weken.
Deze zaterdag kwamen alleen de F1, E2 en E2 in actie.

De E1 begon goed en fel aan de wedstrijd en kreeg mooie kansen om de score te openen. Helaas vergaten ze deze echter af te maken. De tegenstander "Die Haghe" was gelijkwaardig, zodat ook in de eerste helft het scoreverloop gelijk opging. In de tweede helft leek het alsof de E1 was moe gestreden en waren e minder fanatiek. "Die Haghe" maakte daar goed gebruik van en wist dus op voorsprong te komen. Gelukkig wist de E1 zich in de laatste 10 minuten te herpakken en was weer dezelfde felle ploeg als in het begin en heroverde weer de voorsprong. Maar zoals gezegd de tegenstander was gelijkwaardig, zodat zij weer de 5-5 witen te scoren. Een Leuke en goede wedstrijd deze week waarover de coaches best tevreden waren.

Ook de E2 kwam fel uit de startblokken in de wedstrijd tegen KVS. Het spel van onze E2 beging steeds meer vorm te krijgen en je ziet dat er voor elkaar wordt ingesneden en mede daardoor wordt iedereen vrijgespeeld. Uitblinker van deze week was wel Emma die een super wedstrijd speelde en tweemaal wist te scoren. Helaas waren ze in de laatste 10 minuten hun felheid een beetje kwijt. De scherpte werd gemist, waardoor KVS nieuwe kansen kreeg en uiteindelijk de wedstrijd in een 8-8 gelijkspel deed eindigen.

De F1 kreeg VEO op bezoek waarvan ze op 21 april nog ruimschoots van gewonnen hadden. VEO zou dus ook deze week het onderspit moeten delven dus onze F1 ging dus voortvarend van start. Er werd goed samengespeeld en ze konden nu goed de oefening uit de training voor het aangeven en het nemen van de doorloop in praktijk brengen. Sem en Samé deden dat heel goed en wisten daarmee ook te scoren. Mylene speelde een ontzettend goede wedstrijd! Rende het hele veld door om ballen af te vangen en had goed door hoe je verdedigend met een super speler om moet gaan en hield de paalzone goed in de gaten. Iedereen pakte goede kansen en speelde goed samen. Een mooie uitslag van 11-2 winst war het uiteindelijke resultaat. TOP gedaan