Jeugdpuistjes 2 december 2018

Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen. De F1 heeft dik verloren, maar ook dat hoort er soms bij. De tegenstanders waren allemaal net wat slimmer en vooral ook groter. Een aandachtspunt blijft toch vooral het vangen van de bal, want als je de bal steeds eerst een paar keer laat stuiteren kan de tegenstander hem vaak gemakkelijk onderscheppen. Maar de coach is ook trots op zijn pupillen hoor, want ondanks dat de tegenstander beter was en er al een grote achterstand was opgelopen bleven de spelers hard hun best doen en dat werd beloond me een mooi doelpunt.

De E2 begon slordig aan de wedstrijd. Na 10 minuten stonden ze al met 0-5 achter. Maar door de ballen goed naar elkaar over te gooien, kleine stukjes en in de handen kwamen ze terug... Door goed te kijken wie er vrij stond en de ballen er in te gooien kwam de E2 beter in de wedstrijd en uiteindelijk is de wedstrijd geëindigd in 11-11!

De D2 heeft zaterdag met 1-0 verloren en dat is beslist geen slecht resultaat, want er werd heel erg goed en strak verdedigd. Iedereen hield zijn tegenstander goed in de gaten. Aanvallend was het niet heel erg best. Er werd chaotisch gespeeld en slecht afgevangen en niet goed vrijgelopen waardoor er weinig kansen kwamen en er niet gescoord werd

De D1 begon zijn eerste wedstrijd, in een zwaar ogende poule, scherp en goed. Al snel stond de 1-0 op het scorebord. Kevin die helaas niet de hele wedstrijd kon coachen moest na 10 minuten weg. Toen hij vertrok maakte hij de opmerking: "Ik wil nog niet weg. Ze spelen zo kapot goed. Ik ben aan het genieten." Nu heeft Kevin wel degelijk wat gemist. De D1 speelde geweldig. Er werden goede aanvallen neergezet en voor elkaar gespeeld. Een eindstand van 10-3 valt dan nog mee. Ze hadden zichzelf veel meer mogen belonen. Trainen op de afronding dus!

Ook deze week konden de eigen coaches van de C1 er slecht gedeeltelijk bij zijn en konden dus niet het harde werken van hun ploeg zelf aanschouwen. Tot het einde aan toe bleven ze knokken om de voorsprong niet weg te geven. Tegenstander liep steeds meer in, maar door het harde werken 6-5 gewonnen. Er zaten mooie doelpunten tussen.

De B2 ging in de eerste helft heel erg mee in het langzame spel van de tegenstander. Gelukkig waren ze na de rust veel feller, waardoor het spel ook meteen beter werd. De coach zag dingen in de wedstrijd terg waarop getraind was en dat is natuurlijk leuk om te zien. Daar gaan we de komende tijd nog meer op oefenen.

De B1 speelde een goede wedstrijd en omdat de tegenstander enkele invallers had die makkelijk scoorden werd het wel een wedstrijd. In het begin veel kansen om voor te komen, maar uiteindelijk nam Top de voorsprong. 1e helft nog wel wat onnodige fouten wat ook een paar tegendoelpunten opleverde. Aanvallend goede pot. Veel kansen gecreëerd en ook veel gescoord. Paar minuten voor tijd kwamen we eindelijk op gelijke hoogte (13-13). Maar Top scoorde toen heel snel 2x. De tijd was daarna te kort om wederom gelijk te maken. 14-15 verlies, maar met opgeheven hoofd. Ik denk dat de neutrale toeschouwer een hele leuke wedstrijd heeft gezien. B1 had meer verdiend dan te verliezen