Futura B2 wint overtuigend!

Na een weekje vakantie moest de B2 zich klaarmaken voor een wedstrijd tegen Vriendenschaar. Vorige week wonnen ze al met 14-1 en nu wilden wij dat overtreffen. Doelstelling was om 20 doelpunten te maken vandaag.

Futura begon heel sterk met 2 doelpunten van Iris. Het volgende aanvalsvak pakte goed door en door doelpunten van Milou en Jacha werd het 4-0. Na 5 minuten spelen werd door Tristan de 5-0 binnengeschoten. Hierna waren er kansen genoeg, maar ging het scoren iets moeizamer en werden niet altijd de beste kansen genomen. Uiteindelijk scoorde Jasmijn met een mooi schot en vlak voor rust maakte Ruben met een mooie actie de 7-0. In de rust was er afgesproken om geduldiger de beste kans te zoeken.

Dit resulteerde weer in 5 doelpunten in 5 minuten tijd en de stand was binnen no time 12-0! Hierna was de aanval rustig aan het zoeken en maakte Olivier met een wegtrekbal mooi de 13e van de wedstrijd. Verdedigend was de B2 heel sterk en had de tegenstander moeite om de bal te passen en tot een schot te komen. Futura liep verder uit na doelpunten van Iris, Jacha en Milou naar 16-0. In de laatste 5 minuten werd er nog gescoord door Iris, Tristan en Milou en waren ze nog 1 doelpunt verwijderd van de doelstelling. Een halve minuut voor tijd maakte Sjoerd een doorloop en stond er dus 20-0 op het scorebord!

De meeste doelpunten werden in deze wedstrijd gemaakt door Iris en Tristan, met beiden 4 doelpunten. Verder is er nog gescoord door Milou en Ruben (3x), Jacha en Sjoerd (2x) en Jasmijn en Olivier (1x). Na deze verdiende winst staan we nu bovenaan en liggen we op koers voor het kampioenschap. Met maar 18 tegendoelpunten in heel het seizoen heeft de B2 niet alleen scorend vermogen, maar zijn zij ook verdedigend ijzersterk. Komende weken dus lekker blijven winnen!!!