Lid Worden

Vrijwilliger Worden

Steunen?

Oefenen?!

Korfballen tijdens je studententijd?

Ben jij een korfballer op zoek naar een leuke korfbalvereniging in Den Haag? Of heb je nog nooit gekorfbald maar wil je het graag een keer proberen? Kom dan korfballen bij KV Futura!

Studentenkorfbal binnen Futura

Naast de mogelijkheid om aan te sluiten bij een van de reguliere competitieteams van Futura, kun je je aansluiten bij het studententeam. Dit is een team dat meedoet aan studententoernooien. Deze toernooien vinden plaats in verschillende steden door het land, doordat ze elke keer georganiseerd worden door een andere vereniging. Door op deze toernooien hoog te eindigen, kunnen punten gescoord worden voor de ‘Toernooibarometer’. Dit kan door te presteren in de wedstrijden, maar ook door leuk verkleed te gaan of goed door te feesten op het feest. Dit geeft goed weer waar studentenkorfbal over gaat: niet alleen het sporten, maar ook de gezelligheid is erg belangrijk!

Wat kan Futura jou bieden?

- Elke donderdag trainen onder begeleiding van een trainer
- Deelnemen aan studententoernooien door het hele land
- Borrels, etentjes en feestjes op de vereniging
Als je niet mee wil doen aan de studententoernooien, maar bijvoorbeeld alleen mee wil trainen, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij Futura!

Hoeveel kost het?

De contributie voor een jaar is 107 euro.
De kosten voor de toernooien vallen hier niet onder, waardoor je niet betaalt voor een toernooi als je niet kan deelnemen aan dit toernooi.

Meedoen?

Ben je geïnteresseerd? Kom dan een keertje gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt!
Wil jij je aanmelden of meer informatie, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

En like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes: www.facebook.com/kvfuturastudenten