Prestatie - Flexibel - Netwerk

Presteren om succes te verkrijgen. Uw bedrijf wil hetzelfde als Futura: succes! Veel bedrijven nemen sport als voorbeeld. Omdat ook daar een team door samen te werken een prestatie moet leveren. Daar ligt de link tussen uw bedrijf en de korfbalvereniging.
Futura wil flexibel omgaan met de sponsormogelijkheden. Samen met de sponsor wordt gezocht naar de voor zijn bedrijf zo optimaal mogelijke manier van sponsoring.
Futura is een netwerk van leden dat wordt gesponsord door bedrijven. Deze sponsoren hebben hun bijdrage in een gezonde sportvereniging. Ieder bedrijf beschikt over een netwerk. Middels sportsponsoring kunt u eenvoudig samen met de andere sponsoren nieuwe netwerkbronnen aansnijden die voor u en uw bedrijf interessant kunnen zijn.

1.1 Sponsormogelijkheden

Bij Futura heeft u de keus uit verschillende flexibele mogelijkheden van sponsoring. Samen met de sponsoren komen wij graag tot een mogelijke vorm van sponsoring die voor zowel de sponsor als voor Futura gunstig is.

1.2 Vormen

Onderstaand geven wij u een opsomming van een aantal sponsormogelijkheden bij Futura. • Reclame op wedstrijdkleding;

• Advertenties in het clubblad;
• Advertenties in het wedstrijdprogramma;
• Reclameborden langs het speelveld;
• Reclamevlaggen;
• Promotiemogelijkheden tijdens evenementen;
• Advertenties / links op het Internet
• Reclame op kunstofkorven

1.3 Het sponsoren van het wedstrijdtenue

• Het te sponsoren wedstrijdtenue wordt voorzien van de reclametekst die de sponsor wenst, met dien verstande dat niet afgeweken kan worden van de door het Koninklijk Nederlands Korfbal Verbond aangegeven voorwaarden;
• De kleding wordt het eigendom van de vereniging;
• De minimale contractduur is drie jaar;
• Bij de sponsorsom zitten inbegrepen 18 shirts;
• 18 trainingspakken;
• 18 sporttassen;
De tarieven van bovenstaande reclamemogelijkheden worden in overleg bepaald.

1.4 Advertenties in het clubblad

Adverteren in het clubblad is een goedkope en doeltreffende vorm van communiceren. Het clubblad, de Futura-Skoop, verschijnt één maal per week en heeft een oplage van 250 stuks en binnen korfballand wordt het blad als goed leesbaar beschouwd.
Sinds januari 2006 verschijnt het clubblad van Futura ook digitaal. Dit biedt u de mogelijkheid tot het plaatsen van advertenties met mogelijkheid tot doorklikken naar uw eigen website.

1.5 Het internet

Futura beschikt over een eigen homepage. Deze homepage is één van de interne en externe communicatiemogelijkheden. Wekelijks wordt de site zo'n 400 maal bezocht. Zowel leden als niet leden komen onze site bezoeken.
U kunt een advertentie krijgen in de "reclame-banner" van Futura.

1.6 Ballensponsoring

De balsponsor wordt het volgende geboden:
• Naamvermelding in het clubblad/programmaboekje.
• Een bordje met reclametekst dat in het clubhuis wordt opgehangen gedurende een seizoen.
• Van het sponsorbedrag worden twee wedstrijdballen aangekocht.

1.7 Wedstrijdbal

Een wedstrijdbal wordt aangeboden voor één thuiswedstrijd van het eerste selectieteam en zal worden uitgereikt door een, door de PR-commissie aangewezen, pupil van de week. Uiteraard kunt u ook voor een ander team een bal sponsoren.
Wij bieden u het volgende aan:
• De naam van de sponsor zal voor de aanvang en in de rust van de wedstrijd worden omgeroepen;
• de naam van de sponsor zal in het programmaboekje genoemd worden.

1.8 Kosten en termijn

Voor de advertenties in ons clubblad en op de website worden vastgestelde tarieven gerekend. De overeenkomst wordt voor drie jaar vastgesteld. Indien u na drie jaar sponsor wilt blijven, wordt het te sponsoren bedrag geïndexeerd.
De overige vormen van sponsoring worden met u persoonlijk besproken.

2. Slotwoord

Door uw bijdrage kunnen vele mensen hun sportieve vrijetijdsbesteding invullen. Hierdoor krijgt uw bedrijf een sympathiek imago.
In Nederland zijn bijna honderdduizend mensen verbonden aan de korfbalsport. De korfbalsport behoort dan ook tot een van de meest beoefende sporten van Nederland. De kans dat uw bedrijf zijn doelgroep bereikt is dan ook aanwezig.

Wij danken u voor het lezen van onze sponsorpagina op de website. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met een van de PR-leden die hieronder staan vermeld.
Wij hopen u in ieder geval binnenkort welkom te heten als nieuwe sportieve partner van de korfbalvereniging Futura.

De Sponsorcommissie
Fred vd Bree
Virna Berg
Hans de Jong (3)
Sandra Huisman

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.%20">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.