Sponsors

Presteren om succes te verkrijgen. Uw bedrijf wil hetzelfde als Futura: succes! Veel bedrijven nemen sport als voorbeeld. Omdat ook daar een team door samen te werken een prestatie moet leveren. Daar ligt de link tussen uw bedrijf en de korfbalvereniging

Futura wil flexibel omgaan met de sponsormogelijkheden. Samen met de sponsor wordt gezocht naar de voor zijn bedrijf zo optimaal mogelijke manier van sponsoring.

Futura is een netwerk van leden die worden gesponsord door bedrijven. Deze sponsors hebben hun bijdrage in een gezonde sportvereniging. Ieder bedrijf beschikt over een netwerk. Middels sportsponsoring kan u eenvoudig samen met de andere sponsors nieuwe netwerkbronnen aansnijden die voor u en uw bedrijf interessant kunnen zijn.

kalisvaart3

hudejo4