Korfbal is voor iedereen – informatiebijeenkomst bij Dubbel Zes

Helaas is deze bijeenkomst afgelast
 
Korfbal is voor iedereen. Iedereen moet met plezier kunnen korfballen, wie je ook bent en wat je achtergrond ook is. Voor jong en oud, diverse etnische en sociale achtergronden, ongeacht seksuele voorkeur. Het is belangrijk voor een ieder open te staan en dat een ieder zich binnen een sportvereniging welkom voelt, ook binnen de korfbalsport.
 
Een veilig sportklimaat waarin de leden met respect met verschillen omgaan. Een omgeving waarin begrip in elkaars waarden en standpunten wordt gecreëerd, zodat een ieder altijd met plezier op de club komt en blijven komen.
 
De John Blankenstein Foundation zet zich in om zaken bespreekbaar te maken, die vaak onbesproken blijven. Dit kan zijn: racisme, (huiselijk) geweld, scheiding van ouders en homoacceptatie. Op een sportclub gaat het om winnen, gelijkwaardigheid, plezier en respect. Hoe zorg je daarvoor? Hoe praten we daarover met elkaar? Welk gedrag spreken we met elkaar af?
 
Op woensdag 15 mei a.s. organiseert korfbalvereniging Dubbel Zes in samenwerking met de John Blankenstein Foundation een informatiebijeenkomst met betrekking tot gelijkwaardigheid en inclusiviteit in de sport. Voormalig topkorfballer en oud-international Casper Boom zal hierbij als special guest aanwezig zijn.
 
Dubbel Zes nodigt een ieder die voor dit onderwerp belangstelling heeft van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Dat geldt voor (jeugd-)trainers en coaches, bestuursleden, andere kaderleden, vertrouwenspersonen en iedere andere belangstellende.
 
Datum: woensdag 15 mei 2019
Tijd: 20.00 uur – 22.00 uur
Locatie: kantine Dubbel Zes, Stokroosveld
Adres: Zonnebloemstraat 159C
Aanmelden: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vragen: stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
JBF-Foundation