zaterDAGHAP 14 september

zaterDAGHAP!
20190907 Daghap kokHet veldseizoen is weer begonnen en we kunnen weer heerlijk genieten van mooie wedstrijden en ons gezellige clubhuis.
 
De TC en JTC hebben dit seizoen geregeld dat er op twee zaterdagen een vol programma is bij Dubbel Zes. Met jeugdwedstrijden en de wedstrijden van Dubbel Zes/Futura 1,2 en 3. Dat beloven mooie zaterdagen te worden waarop we elkaar weer allemaal tegenkomen en onze buren wat beter leren kennen.
 
Omdat bij zoveel gezelligheid natuurlijk niemand naar huis wil zal er op 14 september en 12 oktober de mogelijkheid zijn om in de kantine te blijven eten voor maar € 5,- per persoon.
 
Op 14 september zijn Luc en Monique de koks. Zij zullen een heerlijke Tikka Masala met raita (yoghurtsaus), rijst en naanbrood serveren. Ben je vegetarisch, geen probleem, geef het even aan en dan wordt daar rekening mee gehouden.
 
Geef je uiterlijk woensdag 11 september op dat is makkelijker voor de planning. Dit kan door je naam te zetten op de lijst in de kantine of door je aan te melden op:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.