Presentatie 2de boek Haagse korfbal historie

Presentatie boek en overzichtstentoonstelling tijdens opening Haagse Korfbal Dagen
 
Tijdens de start van de 34e editie van de Haagse Korfbal Dagen op donderdag 31 oktober is er nog meer te beleven op korfbalgebied.
Na het grote succes van het uitbrengen van de eerste editie van het boek 'Van ALO en Tims tot Mulder en Pams' over de Haagse Korfbalhistorie is er nu ook de tweede editie, getiteld 'Van Emma en Wals tot Coeland en VES' beschikbaar.
 
Het boek wordt donderdag 31 oktober om 17.30 uur in de Sportcampus Zuiderpark gepresenteerd. Het eerste exemplaar zal dan officieel aan de voorzitter van het KNKV , Rob Meijer worden overhandigd.
 
Deel 2 is dan aan te schaffen tegen een speciale introductieprijs. Deel 1 zal ook verkrijgbaar zijn. Beide boeken kosten 17,50 per stuk en zijn vanaf 1 november verkrijgbaar in de boekhandel. Rechtstreeks bestellen bij de uitgeverij kan ook, kijk in de Webshop van www.nscboeken.nl.
 
Tegelijkertijd vindt op dezelfde locatie de opening plaats van een kleine overzichtstentoonstelling over alle Haagse korfbalverenigingen vanaf het begin van de 20ste eeuw. Deze zal tot en met 7 november 2019 te bezoeken zijn in de Sportcampus Zuiderpark.
 
Om 19.00 uur zal de voorzitter van het KNKV, Rob Meijer het startsein geven voor de eerste wedstrijd van de Haagse Korfbaldagen, die van 31 oktober t/m 9 november in diverse sporthallen in Den Haag e.o. wordt verspeeld. Het volledige programma is te vinden op www.haagsekorfbaldagen.nl.