Kangoeroes breken alle records !

Afgelopen zaterdag was de vriendjes training bij de kangoeroes. Nadat Jelmer Knossen afgelopen week alle kleuters en groepen 3 en 4 van de Zonnebloemschool korfbalgymles had gegeven waren al deze kinderen uitgenodigd om mee te komen doen. De kleuters vandaag bij de kangoeroes, de groepen 3 en 4 a.s. dinsdag bij de F jes
20200101 KangoeroeOchtend
Vandaag waren er 4 nieuwe kinderen en de gebruikelijke groep kangoeroes met broertjes en zusje erbij! Dat maakte een record van 14 kinderen! Samen met Iris en Emma was ik de gelukkige om deze groep aan het wek te zetten. Al deze kinderen gingen lekker aan het werk met de bal, gooien en vangen; het ging al prima. De jarige Ardil had zoveel spierballen dat hij zo naar de overkant gooide, een record van wel 15 meter! Maar ja als je nu zes bent is dat natuurlijk logisch..
 
Daarna 4 verschillende spelletjes waar ook flinke records werden neergezet. Zo scoorde Fabiënne wel 13x!, ook nieuwkomers Saar en Duuk wisten de korf al aardig te vinden. Imre ,Kathleen, Juliette, Puck en Lisa verbraken het record snel bowlen met Iris, en Maxim en Billy gooide in no time 15 pittenzakken in de korven. Toen was het tijd voor een nieuw eindspel waarbij de grote kangoeroe steeds mocht zeggen hoe laat het was, voordat hij opstond uit zijn hol. Snelle Gijs wist zijn zusje Mirthe te tikken in 08:54 sec; een record...
 
De tijd was om, we hadden hard gewerkt maar daar kwam nog een nieuwkomer. Helaas net te laat wie weet is hij volgende week op tijd van de partij.
 
Ardil ging nog hele lekker chocolaatjes uitdelen, en na een limonade kon iedereen met een welverdiende kleurplaat en ballon naar huis.
 
Een geslaagde ochtend met wel 4, bijna 5 nieuwkomers, veel doelpunten en nog veel meer plezier. Dat smaakt naar meer, en dat kan. Want als we weer het veld op gaan, komt en een nieuw F team! Bij Dubbel Zes zijn op dit moment veel nieuwe kinderen gestart. Samen met deze werving -actie en misschien de (bijna) zes jarigen van de kangoeroes willen Dubbel Zes/ Futura een F2 maken. Ja dit maakt weer een record, namelijk het jongste gemixte team van Dubbel Zes/ Futura!!
 
Over een paar weken gaan we deze kinderen en ouders benaderen om het nieuwe avontuur tot de zomervakantie aan te gaan.