KV Futura viert haar 30-jarig jubileum!

Op 2 mei is het precies 30 jaar geleden dat korfbalvereniging Futura werd opgericht. Om dit te vieren staat zaterdag 25 april 2020 in het teken van dit 30-jarig bestaan. Alle (oud) Futura leden zijn welkom vanaf 13.00 uur op het Stokroosveld. De dag wordt officieel geopend om 14.00 uur door ons bestuur. We hebben diverse activiteiten voor jong en oud, waaronder een springkussen voor de allerkleinsten en een kleine vierkamp (met onder andere een stormbaanestaffette) voor jong en oud.
 2020 30jaat Team   
Na de dagactiviteiten is er de mogelijkheid om Indisch te blijven eten. De avond sluiten we uiteraard af met een grandioos feest met de band 4 ½ Men (geen onbekenden voor ons)! Aanmelden kan binnenkort.
 
2020 30jaarVoorbespreking
Wilt u op de hoogte blijven van onze Jubileumdag?
Volg dan het evenement op Facebook (facebook.com/kvfutura) of houdt de website www.kvfutura.nl in de gaten voor meer informatie met betrekking tot de jubileumdag.
2020 30jaarKampioen
De kosten voor het eten en het feest worden z.s.m. bekend gemaakt.
Natuurlijk proberen we alle oud leden uit te nodigen, maar niet van iedereen hebben we nog de juiste gegevens. Daarom aan u de vraag: kent u iemand die ook op Futura heeft gezeten? Geef het dan door!
 
2020 30jaarFuturaFighters
We zijn ook op zoek naar oude (team)foto's, dus heb je die, mail ze dan! Ook voor vragen kunt u overigens bij één van ons terecht of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
Mariëlle van Dijk en Jerney de Jong
Jubileumcommissie KV Futura