Futura C - Ouders C: Hé scheids… !!!

Als afsluiting van het seizoen hadden de ouders bedacht om op vrijdag 21-6 voor de gezelligheid een wedstrijdje tegen hun kinderen te spelen. Natuurlijk zo sportief en voorzichtig mogelijk, want je zou je eigen kind niet willen blesseren, niet waar?

Jeugdpuistjes 15 juni 2019

De F1 speelde een lastige laatste wedstrijd tegen de F1 van Excelsior. Door de regen was het vangen soms nog best moeilijk, maar dit ging in de loop van de wedstrijd steeds beter. Excelsior scoorde al snel naar het eerste fluitsignaal, maar Benthe maakte

Afscheid Cyril en Tijmen en Futura sluit seizoen af met nipt 22-23 verlies tegen BEP

Met een spannende wedstrijd – onder leiding van de prima fluitende Jelle den Dekker en assistent – zetten clubiconen Cyril (Sirol) van Es en Tijmen (Timo) Bolhuis een punt achter hun fraaie actieve korfbalcarrière.

Na 19 jaren van

DNV