Putse – Meeuwen 13-18

Om in de running te blijven voor promotie moest deze wedstrijd tegen rechtstreekse concurrent eeuwen gewonnen worden. Maar vroeg in de wedstrijd liep het reeds fout want na een kwartier stond er 2-5 op het bord.

Een felle Putse reactie keerde de bordjes om naar 7-5. Maar daar stokte het en bij de rust was de score in evenwicht 7-7. Hierna ging het nog een tiental minuten gelijk op maar dan drukten de bezoekers even door en geelblauw vond geen antwoord.

Gevolg was een 10-13 achterstand na 20 minuten. In het laatste kwartier speelde Meeuwen een kat-en-muisspel met de Putse afweer en liep snel verder uit naar 13-18. Een gebrek aan afwerking komt Putse ook duur te staan.

Régis De Preter en Arne Beeck scoorden 4 keer, Michiel Smet 3 en Axel Van Genechten 2 keer.