A1 op weg naar een kampioenschap?

Afgelopen zaterdag speelde de A1 tegen VEO, die tot dan toe nog ongeslagen was. Met Futura op de tweede plek beloofde het dus een spannende wedstrijd te worden.

De tegenstander was fel en vervelend om tegen te spelen, maar ze scoorden maar één keer in de eerste helft. Terwijl de A1 er 6 inschoot.
Bij rust stond het 6-1 voor de A1.

De tweede helft begon gelijk met een doelpunt van Tristan. VEO vocht keihard terug maar waren aanvallend niet sterk genoeg voor de A1 waardoor de eindstand op 9-6 uitkwam.

Olivier is topscoorder met 5 doelpunten; Tristan staat op de tweede plek met 2 doelpunten, Ruben en Milou hebben er ieder 1 gescoord.
Al met al een geslaagde wedstrijd. Als de A1 dit volhoudt maken ze een grote kans op het kampioenschap!