Lid WordenVrijwilliger Worden

/ VacaturesSteunen?


Oefenen?!


Futurakamp & Corona (update 15-6-2020

YES!!! Zoals het er nu naar uit ziet mogen we deze zomer op kamp in Elp! We wachten nog op een bevestiging van Staatsbosbeheer, maar het Protocol Zomerkampen is goedgekeurd door de overheid, RIVM en OMT.
Tijdens

Futurakamp & Corona

Futurakamp & Corona 19-05-2020
 
We kijken net als velen van jullie heel erg uit naar het laatste Futurakamp. De leidersgroep is nog steeds achter de schermen aan het werk om er een mooi kamp van te kunnen maken. Echter hebben we op dit moment

Kampleider Arthur

Iemand die deze zomer ook met ons mee 'kopje onder' gaat, is Arthur. Arthur is 23 jaar oud en dit is de 8e keer dat hij meegaat op kamp.
 
In het dagelijks leven studeert Arthur aan de TU Delft en werkt hij op het ingenieursbureau van de HTM. Arthur

Kampleider Lisa

De volgende leider die we aan jullie voorstellen is Lisa. Lisa is 24 jaar en dit wordt de 15e keer dat ze meegaat op Futura Kamp, waarvan de 3e keer als leider. In het dagelijks leven is Lisa onderwijsassistent op een VSO.
 
Daarnaast speelt Lisa

Kampleider Jerney

De volgende leider die we aan jullie voorstellen is Jerney. Jerney is 30 jaar oud en dit wordt de 19e keer dat ze mee gaat op kamp, waarvan de 9e keer als leider. Daarnaast doet Jerney nog veel meer voor Futura. Ze speelt in het 3e team, geeft training