Lid Worden

Steunen?

Oefenen?!

De samenwerking tussen Futura en Dubbel Zes breidt zich uit - deel II

De stuurgroep heeft de afgelopen tijd een enorme lijst met actiepunten opgesteld, waaraan we het komend jaar moeten werken om de samenwerking tussen beide verenigingen te intensiveren. Afgelopen week hebben we deze lijst enigszins in een chronologische volgorde gezet, zodat we beter in kaart hebben wat wanneer moet gebeuren.

Op korte termijn willen we graag de financiële situatie van beide verenigingen in kaart brengen, zodat wij eenieder eind november hierover op een ledenvergadering kunnen informeren. Dus voor in de agenda: woensdag 27 november. Futura heeft haar reguliere najaars ALV en Dubbel Zes zal een bijzondere ALV houden.
Aangezien Ajax die avond moet spelen, beginnen we bijtijds, houden we het kort en kijken we na afloop gezamenlijk voetbal.

Verder hebben we vorige week besloten dat we volgend seizoen met beide verenigingen verder gaan onder een nieuwe naam óf onder de naam Dubbel Zes/Futura. Dit betekent dat we volgend seizoen ook de rest van de jeugdafdeling gaan samenvoegen. Het mag duidelijk zijn dat het nu nog veel te vroeg is om te vertellen wat dit concreet betekent voor de diverse jeugdteam. De TC/JC's van beide verengingen hebben de opdracht gekregen om hier verdere plannen voor te maken.
De lijst met actiepunten maakt duidelijk dat er nog heel veel moet gebeuren en dat we jullie hulp daar heel hard bij nodig hebben, maar daarover de komende tijd meer.

Namens de stuurgroep,
Shirley en Siro