Lid Worden

/ Vacatures

Steunen?

Oefenen?!

Verras ons! Bedenk een nieuwe naam voor onze nieuwe club

Een nieuwe vereniging heeft een nieuwe naam nodig! En bij het maken van deze frisse start vragen we de hulp van leden, oud-leden, ouders van leden en andere betrokkenen. Heb je een idee voor een nieuwe naam? Dan horen we dat graag! Van 3 tot 16 februari kun je via onderstaande link maximaal vijf namen opgeven, vertel erbij waarom je dit een goede naam vindt. De bedenker* van de gekozen naam krijgt het eerste shirt met de nieuwe naam erop overhandigd!

Uit alle inzendingen wordt een shortlist gemaakt die wordt voorgelegd aan de Stuurgroep. Op de top 3 van namen die zij kiezen kan in het weekend van 14 maart gestemd worden. Hoe dat gaat, hoor je tegen die tijd nog van ons.

In het weekend van 28 maart, het laatste wedstrijdweekend in de zaal, zal de naam onthuld worden. Daarna worden er kleuren gekozen, een logo ontworpen en uiteindelijk komt er een nieuw tenue. Deze stappen worden verder uitgewerkt door onze Werkgroep in afstemming met de Stuurgroep en hierover word je goed geïnformeerd. We verwachten in mei alles te kunnen presenteren.

Verras ons met een mooie nieuwe naam. Stuur ons je inzending    2020 Nieuwe clubnaam
voor als de button niet werkt, ga dan naar  https://forms.gle/kxY6tDdXmSEkXBC18

Er is maar 1 spelregel: er mag in Nederland niet al een korfbalclub zijn met die naam.

Laat je creativiteit stromen en bezorg je club een nieuwe naam!

Veel succes!
Groeten van de Werkgroep Tenue/Naam/Logo

Werkgroep Tenue/Naam/Logo bestaat uit:
Jerney de Jong (Futura - speelster 3e, coach F1)
Rimmie Meijs-Samson (Futura - speelster 1e tot eind 2019)
Ilonka Schouten (Dubbel Zes - speelster 5e)
Peter Verheul (Dubbel Zes - kantinecommissie, huisvesting)
Hanneke Grolman (Futura - ouder C1)
*indien dit meer dan drie mensen zijn, zal worden geloot